Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Всі проєкти бюджету громадських ініціатив конкурсу 2021 року рекомендовано для реалізації у наступному році
Відділ економіки, опубліковано 01 жовтня 2020 року о 16:46

Сьогодні, на черговому засіданні комісії з питань бюджету громадських ініціатив було розглянуто два питання: затвердження результатів загальноміського голосування в рамках конкурсу бюджету громадських ініціатив 2021 року та затвердження переліку проєктів рекомендованих для реалізації у 2021 році.

За результатами розгляду першого питання члени комісії одноголосно затвердили результати загальноміського голосування. Загалом, під час голосування мешканцями Мукачівської ОТГ за проєкти віддано 13345 голосів, з яких 4685 за малі проєкти та 8660 за великі. За малі проєкти мешканцями віддано 2164 голоси в електронному вигляді та 2521 голоси в паперовому через ЦНАП. За великі проєкти - 4707 голосів в електронному вигляді та 3953 голоси в паперовому через ЦНАП. 

Необхідно відмітити, що відділом економіки за весь період голосування опрацьовано 4122 паперових бланків для голосування поданих через ЦНАП. Найбільшою активністю відзначилися мешканці міста Мукачева в кількості 2996 чоловік та мешканці Нового Давидкова в кількості 998 чоловік (Нижній Коропець – 44, Шенборн – 38, Павшино – 30, Лавки – 16, Дерцен – 0). 

За результатами загальноміського голосування сформовано рейтинг проєктів, який і є, відповідно до Положення, основним фактором при виборі проєктів рекомендованих для реалізації у 2021 році.

Другим питанням порядку денного комісія розглянула рейтинг проєктів, які можуть бути рекомендовані для реалізації. Необхідно відмітити, що комісія розглянула також публічну пропозицію міського голови Андрія Балоги, щодо підтримки всіх авторів та реалізації всіх проєктів, які взяли участь у загальноміському голосуванні. Така пропозиція отримала схвальну реакцію громадськості, що відобразилося у формі звернень та побажання щодо реалізації більшої кількості проєктів від багатьох авторів та активних мешканців громади.

Члени комісії розглянули інформацію та пропозиції, обговорили зауваження та моменти технічного характеру реалізації і одноголосним рішенням затвердили перелік проєктів для реалізації у наступному році, тобто усіх проєктів, що брали участь у голосуванні.

З деталями щодо кількості голосів та рейтингом проєктів можна ознайомитися на платформі https://budget.e-dem.ua/2110400000 .

Отже, за результатами цьогорічного конкурсу проєктів бюджету громадських ініціатив, можна стверджувати, що даний конкурс є конкурсом РЕКОРДІВ БГІ:

1.    Рекорд – подано рекордну кількість проєктів за всі роки реалізації – 38;

2.    Рекорд – у загальноміському голосуванні участь взяла рекордна кількість мешканців громади – 9162 особи та віддано рекордну кількість голосів – 13345 голосів;

3.    Рекорд – рекомендовано для реалізації 35 проєктів бюджету громадських ініціатив.

За результатами прийнятих рішень комісії з питань БГі буде розроблено проєкт рішення на найближче засідання Мукачівської міської ради, яким і буде затверджено перелік із 35 проєктів які будуть реалізовані уже у 2021 році



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux