Гаряча лінія міста
(03131) 3-46-91
Меню
Інформація про проведену роботу Управління будівництва та інфраструктури впродовж 2022 року

Робота в управлінні проводиться відповідно до Положення про управління будівництва та інфраструктури Мукачівської міської ради, Постанов Кабінету Міністрів України, інших нормативно – правових актів, що регулюють роботу відділів та управлінь міських рад.

На 2022 рік передбачено – 28 324 071,38 грн., з них освоєно та профінансовано за рік – 9 012 665,72 грн.

У зв’язку з воєнним станом в Україні було призупинено всі будівельні роботи згідно Указу Президента України №64/2022 від 24.02.2022р. та постанови КМУ №590 від 09.06.2021р. Даною постановою «Про затвердження виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану» керується Державна казначейська служба відповідно до якої на даний час оплата платежів за реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів (капітальних видатків) наразі не здійснюється. У IV кварталі 2022 року, було відновлено фінансування деяких об’єктів, виплати по заборгованості підрядним організаціям та продовжено будівельні роботи.

Завершені роботи на 6 об’єктах будівництва на загальну суму за весь період робіт – 24 079 144,51 грн. 

Протягом року спеціалістами управління будівництва та інфраструктури було опрацьовано та здано в експлуатацію 9 завершених будівництвом об’єктів, три з яких пройшли перевірку Державної інспекції архітектури та містобудування України, отримали позитивний результат та Сертифікати готовності (для об’єктів класу наслідків СС2). 

Протягом 2022 року спеціалістами було оформлено та передано балансоутримувачам 23 об’єкти завершеного будівництва на суму - 86 975 292,29 грн., згідно Авізо та актів передачі.

Ремонтно-будівельному управлінню було передано 12 завершених будівництвом об’єктів. Загалом це сквери, дитячі та спортивні майданчики на території Мукачівської міської ТГ.

КНП «ЦПСМД Мукачівської міської ТГ» було передано фельдшерсько-акушерський пункт у с.Шенборн після капітального ремонту.

Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради було передано 10 завершених будівництвом закладів освіти. 

Протягом року спеціалісти управління будівництва та інфраструктури приймали активну участь у комісійних обстеженнях освітніх закладів по організації укриттів, розроблення дефектних актів для проведення поточного ремонту та ведення контролю якості робіт виконаних підрядними організаціями в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу, дітей та учнів закладів освіти Мукачівської міської територіальної громади. Загалом обстежено та надано інформацію по улаштуванню найпростіших укриттів 9 закладів,  створення фортифікаційних споруд (місто) 8 закладів та створення фортифікаційних споруд (села Мукачівської ОТГ) 14 закладів.

Протягом року спеціалістами управління будівництва та інфраструктури було взято участь в обстежені  навчальних закладів  Мукачівської міської територіальної громади для підготовки до опалювального періоду. Обстежено об’єкти, зібрано вихідні дані для отримання технічних умов на підключення електроустановок у 66-ти закладах освіти Мукачівської міської територіальної громади. Разом з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту  Мукачівської міської ради отримано технічні умови від Ужгородського РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго» на підключення електроустановок для 48-ми закладів освіти Мукачівської міської територіальної громади. Ведення контролю якості робіт під час виконання підрядними організаціями на всіх об’єктах, де проводилися та проводяться роботи і наразі.

За результатами роботи комісії з обстеження під’їзних та центральних доріг сіл, що належать службі місцевих автомобільних доріг (СМАД) на території Мукачівської міської територіальної громади за участі спеціалістів управління будівництва та інфраструктури Мукачівської міської ради розроблено дефектні акти та конструктиви, а надалі взято участь у перевірці інвесторської документації по наступних селах:

  • с. Пістрялово; 
  • с. Залужжя; 
  • с. Макарьово;
  • с. Барбово; 
  • с. Завидово; 
  • с. Доробратово; 
  • с. Негрово; 
  • с. Горбок; 
  • с. Лавки; 
  • с. Шенборн;  
  • с. Н.Коропець; 
  • с. Дерцен; 
  • с. Форнош; 
  • с. Павшино.

Протягом року були проведені розрахунки з постачальниками за виконані роботи по 29 об’єктам, подані фінансові та бюджетні звітності, податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Передані документи на постійне зберігання в архівний відділ Мукачівської міської ради за 2017-2018 роки.

На підставі Переліку  типових документів, що створюються під час діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів, відібрані та знищенні як такі, що не мають науково історичної цінності та втратили практичне значення (справи за 2015- 2018 роки).

Протягом 2022 року було здійснено 2 закупівлі успішно оголошені через систему ProZorro за процедурою «Відкриті торги» з очікуваною вартістю - 35 265 256,00 грн., з яких одна визнана такою, що не відбулася, на підставі пункту 1 частини 5 статті 32 Закону, а інша скасована з причини подання для участі в торгах менш як двох тендерних пропозицій. Проведено через систему ProZorro 3 спрощені процедури з очікуваною вартістю 1 517 822,00 грн. Фактична сума трьох укладених договорів за результатами проведених процедур складає  1 139 031,60 грн., що в результаті принесло економію коштів в розмірі – 378 790,40 грн.

Опубліковано через систему ProZorro 48 звітів про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель (договори в сумі до 50 тис.грн.) та відповідно укладено 48 договорів на суму – 891 973,98 грн., укладено 51 додаткова угода.

Підготовлено та оприлюднено на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів Є-data: договори на придбання товарів, надання послуг та виконання робіт, додаткові угоди, акти виконаних робіт.

На офіційному веб-сайті Мукачівської міської ради оприлюднені: 

  • видатки пооб'єктно; 
  • паспорти бюджетних програм.

Проводилось наповнення сайту та Портал відкритих даних (ГЕО портал Мукачівської міської  територіальної громади). 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux